We zijn op zoek naar een kok die lekker kan kokkerelen!

Ben jij de kok die wij zoeken? Wij zijn op zoek naar een kok die gewoon lekker kan kokkerellen en die zin heeft om ons team te versterken. Affiniteit met koken en werkervaring in de keuken (aan de warme kant) is een vereiste, een diploma niet.

Lijkt het je leuk om het restaurant van ons gezellige museumdorp te versterken en hou je van traditionele regionale gerechten? En ben je bereid om te leren en samen te werken met meesterkok Albert Kooy van het Stenden College? Dan zoeken wij jou!

Als kok bij dit museumdorp ga je aan de slag als zelfstandig werkend kok waar je verantwoordelijk bent voor de voorbereiding en doorgeven van het diner. Je zal flexibele tijden werken van ongeveer 32-38 uur per week.

Wij vragen van jou:
– Je bent flexibel inzetbaar
– Je hebt enig ervaring als kok (diploma is geen vereiste) – Je bent kwaliteitsgericht en sociaal ingesteld
– Je bent enthousiast en gemotiveerd
– Je kunt goed zelfstandig werken
– Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
– Je denkt mee in de belangen van het bedrijf
– Je bent zaterdag en zondag beschikbaar

Arbeidsvoorwaarden:
Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat bieden wij jou:
– Flexibele werktijden (32-38 uur per week)
– Prettige werksfeer in een prachtig nieuw bedrijf
– De mogelijkheid om jezelf te ontplooien en eigen inbreng

Heb je interesse in deze functie? Bel dan Peter van der Wal 06-22925191