Organiseer uw evenement

Organiseert u een bedrijfsuitje in Friesland? Of zelfs een bruiloft? Wilt u er even tussenuit met uw afdeling, de personeelsvereniging of vriendinnenclub? Voor een leuk dagje weg in groepsverband biedt Het Friese Museumdorp zowel binnen als buiten ruimschoots gelegenheid, ook bij slecht weer. Trouwen kan in onze Nederlands Hervormde Kerk. Of het nu gaat om een groot evenement of een intiem feest, u bent bij ons van harte welkom. Wij zorgen voor het eten!

Binnen en buiten

In restaurant It Ferhaal en de deel van de monumentale museumboerderij kunt u overdekt terecht met kleine of grotere groepen. Naast het museum zelf bezoeken is er van alles mogelijk, van vergaderingen en presentaties tot tentoonstellingen. Op het dorpsplein, de weide en het water is er plek voor allerlei buitenactiviteiten. Wij denken graag met u mee om er een onvergetelijke dag van te maken!

Dagrecreatie

Niet alleen verhuren wij onze prachtige museumlocaties, we organiseren in Het Friese Museumdorp ook leuke uitjes voor groepen. Of het nu gaat om een personeelsbijeenkomst, familiefeest, teambuilding of dagrecreatie, voor elke doelgroep hebben wij een passende activiteit die in het teken staat van de Friese historie en cultuur. Natuurlijk in combinatie met ‘lekker ite en drinke’. Informeer naar de mogelijkheden!

Speciaal voor uw samenstelling beiden wij graag een uitje op maat aan. Een andere spelshow, een grote groep of een speciale gelegenheid? Wij denken graag met u mee, bel of mail ons gewoon even.