Een onvergetelijke trouwdag

Zoekt u een originele en romantische trouwlocatie? Wilt u de huwelijksplechtigheid op een bijzondere en intieme locatie laten plaatsvinden? Alles wat u nodig heeft voor de perfecte bruiloft vindt u in museumdorp Allingawier. Onze Nederlands Hervormde Kerk, een Rijksmonument, staat al sinds de zeventiende eeuw stoer op zijn terp met de kop in de wind.

Verwennen

U en uw familie en vrienden kunnen de hele dag verwend worden tijdens de huwelijksdag. Uiteraard verzorgt It Ferhaal een feestelijke lunch of diner.

Trouwfoto’s en receptie

De natuurlijke en romantische omgeving van het ambachtelijke Friese dorpje Allingawier vormt het ideale decor voor uw bruiloft en staat garant voor schitterende trouwfoto’s. Voor uw fotosessie begeeft u zich naar de museumboerderij, poseert langs het water of bestijgt de terp naar de oude kerk. De deel van de oude boerderij leent zich prima voor uw receptie. Kortom: er is heel veel mogelijk. Zelfs de inrichtingen kunnen naar wens aanpassen. We denken graag mee om uw bijzondere dag uniek en onvergetelijk te maken. Het Friese Museumdorp en restaurant It Ferhaal zijn de perfecte locatie voor uw huwelijk en bruiloftsfeest, ook bij slecht weer! Er zijn bovendien meer dan genoeg mogelijkheden in de buurt om te overnachten. Neem contact met ons op voor een passende offerte.